Доступність посилання

ТОП новини

В країнах Азії ще дві людини загинули від «пташиного грипу». Таким чином, кількість жертв цієї смертельно небезпечної хвороби сягає 12 осіб


-- no author -- У Німеччині до лікарні міста Гамбурга із симптомами «пташиного грипу» поміщено жінку, яка нещодавно повернулася із Таїланду. Небезпечний діагноз наразі не підтверджений.

У Німеччині до лікарні міста Гамбурга із симптомами «пташиного грипу» поміщено жінку, яка нещодавно повернулася із Таїланду. Небезпечний діагноз наразі не підтверджений.

Всесвітня організація охорони здоров’я не включає, що у В’єтнамі було зареєстровано перший випадок передачі вірусу «пташиного грипу» від людини до людини.

Представник Всесвітньої організації охорони здоров’я Роберт Діц повідомив: «Досліджуючи, як могли заразитися «пташиним грипом» дві померлі сестри, ми не виключаємо, що вірус передався їм від їхнього брата. Таким чином, ми можемо мати справу з передачею «пташиного грипу» від людини до людини. Хоча інші випадки захворювання «пташиним грипом» у В’єтнамі поки що не підтверджують цього».

Епідемія «пташиного грипу» поширилася вже на 10 країн Південно-Східної Азії. Знищено мільйони домашньої птиці.
XS
SM
MD
LG