Доступність посилання

ТОП новини

Більшість Верховної Ради погодилася підтримати пропозицію опозиції провести завтра, 3 лютого, позачергову сесію парламенту


-- no author -- Про це журналістам повідомив координатор більшості Степан Гавриш. Він сказав, що більшість також погоджується залишити без змін дотеперішню процедуру обрання Президента. "Наша Україна", блок Юлії Тимошенко і Соціалістична партія України виступають проти скасування всенародних виборів Президента. Вони вважають рішення, ухвалене більшістю Ради і КПУ, незаконним і блокують роботу парламенту з кінця грудня.

Про це журналістам повідомив координатор більшості Степан Гавриш.

Він сказав, що більшість також погоджується залишити без змін дотеперішню процедуру обрання Президента.

За словами Гавриша, якщо опозиція не висуватиме нових вимог, то є шанс розблокувати роботу Ради. Координатор більшості сказав, що вже розроблено відповідний проект постанови, який може бути розглянутий завтра.

Тим часом надійшло повідомлення, що засідання погоджувальної ради керівників фракцій Верховної Ради продовжиться завтра о 8:45.

"Наша Україна", блок Юлії Тимошенко і Соціалістична партія України виступають проти скасування всенародних виборів Президента. Вони вважають рішення, ухвалене більшістю Ради і КПУ, незаконним і блокують роботу парламенту з кінця грудня.

У четвер минулого тижня питання про політичну кризу в Україні було розглянуте на Парламентській асамблеї Ради Європи.
XS
SM
MD
LG