Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Великобританії оголосив про початок розслідування діяльності спецслужб, які повідомили про наявність в Іраку напередодні війни зброї масового знищення. Розслідування проводить спеціальна комісія


-- no author -- Міністр закордонних справ Великобританії Джек Стро так пояснив її завдання: “Комісія має розслідувати достовірність розвідданих про іракську зброю масового знищення, які були отримані перед війною в Іраку у березні 2003 року. Проаналізувати всі можливі розходження між даними, які використав уряд для обгрунтування воєнної операції, і тим, що виявили американські військові інспектори в Іраку після закінчення активних воєнних дій”.

Міністр закордонних справ Великобританії Джек Стро так пояснив її завдання: “Комісія має розслідувати достовірність розвідданих про іракську зброю масового знищення, які були отримані перед війною в Іраку у березні 2003 року. Проаналізувати всі можливі розходження між даними, які використав уряд для обгрунтування воєнної операції, і тим, що виявили американські військові інспектори в Іраку після закінчення активних воєнних дій”.
XS
SM
MD
LG