Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі розпочався судовий процес над євпаторійським журналістом і видавцем Володимиром Лутьєвим, якого правоохоронці звинувачують у замовленні вбивства кримського депутата Миколи Котляревського


-- no author -- Головному редактору газети “Євпаторійская нєдєля” висунуто звинувачення за кількома статтями Кримінального кодексу, в тому числі за злочин “проти життя та здоров''я особи” депутата Верховної Ради АРК Миколи Котляревського. Сам журналіст розцінює його судове переслідування як помсту влади і криміналітету за публікацію викривальних матеріалів.

Головному редактору газети “Євпаторійская нєдєля” висунуто звинувачення за кількома статтями Кримінального кодексу, в тому числі за злочин “проти життя та здоров''я особи” депутата Верховної Ради АРК Миколи Котляревського. Сам журналіст розцінює його судове переслідування як помсту влади і криміналітету за публікацію викривальних матеріалів.

Суд у перший день слухань залишив без змін запобіжний захід стосовно Володимира Лутьєва - підписку про невиїзд, хоча депутат Микола Котляревський вимагав взяття звинувачуваного під варту, заявляючи, що побоюється за своє життя.
XS
SM
MD
LG