Доступність посилання

ТОП новини

Київ. На Майдані незалежності прибічники опозиції провели сьогодні мітинг на захист газети "Сільські вісті", радіостанції "Свобода" і "П''ятого каналу". Серед учасників акції були активісти Соціалістичної партії, Української народної партії, партій УНА-УНСО, "Батьківщина", Української республіканської партії "Собор"


-- no author -- Народний депутат від фракції “Наша Україна” Микола Томенко: “Сільські вісті”, “Свобода”, радіо “Рокс” і “5-й канал” – це лише початок. Готується зачистка інформаційного простору, де є “чорний список” абсолютної більшості незалежних ЗМІ. Зі “Свободою” взагалі відбувся цинічний випадок: не знайшли українця жодного, знайшли громадянина Канади, який поїхав з цієї країни і розказує через свої медіа, як нам тут жити.

Демонстранти тримали гасла: "Руки геть від "Сільських вістей", "Немає довіри до радіо "Довіра".

Народний депутат від фракції “Наша Україна” Микола Томенко: “Сільські вісті”, “Свобода”, радіо “Рокс” і “5-й канал” – це лише початок. Готується зачистка інформаційного простору, де є “чорний список” абсолютної більшості незалежних ЗМІ.

Зі “Свободою” взагалі відбувся цинічний випадок: не знайшли українця жодного, знайшли громадянина Канади, який поїхав з цієї країни і розказує через свої медіа, як нам тут жити.

Я сьогодні звернувся до посла Канади: яка позиція цієї країни? Може, вони вирішили всі інші незалежні медіа закрити через українських емігрантів, які підтримують Леоніда Кучму і живуть там собі за кордоном.
XS
SM
MD
LG