Доступність посилання

ТОП новини

"Ситуація з генерал-майором Валерієм Кравченком засвідчила, що сьогодні все більше громадян України відкрито заявляють, що не хочуть жити так, як зараз. Подібної думки і звичайні громадяни, і представники політичної еліти, і навіть генерали", - заявив лідер "Нашої України" Віктор Ющенко


-- no author -- "Сумно жити в країні, де не можна відкрито спілкуватися телефоном, де за тобою стежать", – зазначив лідер "Нашої України". Він висловив переконання, що "скоро ця ганебна практика відійде в історію, адже її неможливо назвати цивілізованою". На думку В.Ющенка, це розуміють самі представники силових структур, і тому навіть еліта СБУ висловлює свою незгоду з такою ситуацією.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", коментуючи заяву про стеження за депутатами Верховної Ради і членами уряду, оприлюднену співробітником Посольства України у ФРН генерал-майором Служби безпеки України В.Кравченком, В.Ющенко сказав, що такі заяви свідчать про пробудження еліти, посилення політичної свідомості.

"Сумно жити в країні, де не можна відкрито спілкуватися телефоном, де за тобою стежать", – зазначив лідер "Нашої України". Він висловив переконання, що "скоро ця ганебна практика відійде в історію, адже її неможливо назвати цивілізованою". На думку В.Ющенка, це розуміють самі представники силових структур, і тому навіть еліта СБУ висловлює свою незгоду з такою ситуацією.
XS
SM
MD
LG