Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про відставку уряду Михайла Касьянова. Про це повідомила прес-служба президента Росії


-- no author -- У телевізійному зверненні Володимир Путін назвав діяльність уряду задовільною і також сказав: “Вважаю, громадяни Росії мають право і повинні знати пропозиції стосовно складу вищого виконавчого органу держави, у випадку мого обрання на посаду президента Росії. Саме від уряду найсуттєвішим чином залежить просування усіх державних і соціально-економічних перетворень. Тому вважаю правильним саме зараз, не чекаючи закінчення передвиборчої кампанії, заявити про склад вищого виконавчого органу державної влади, який повинен буде прийняти на себе свою частину відповідальності за подальший розвиток нашої країни.”

Виконувачем обов’язки прем’єр-міністра призначено віце-прем’єра Віктора Христенка.

У телевізійному зверненні Володимир Путін назвав діяльність уряду задовільною і також сказав: “Вважаю, громадяни Росії мають право і повинні знати пропозиції стосовно складу вищого виконавчого органу держави, у випадку мого обрання на посаду президента Росії. Саме від уряду найсуттєвішим чином залежить просування усіх державних і соціально-економічних перетворень. Тому вважаю правильним саме зараз, не чекаючи закінчення передвиборчої кампанії, заявити про склад вищого виконавчого органу державної влади, який повинен буде прийняти на себе свою частину відповідальності за подальший розвиток нашої країни.”

Володимир Путін також наголосив: “Це рішення не пов’язане з оцінкою результатів діяльності минулого складу уряду, яку в цілому, вважаю задовільною. Це рішення продиктовано бажанням ще раз окреслити свою позицію у питанні, яким буде курс розвитку країни після 14 березня 2004 року”.
XS
SM
MD
LG