Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін запропонував сьогодні на посаду глави уряду кандидатуру Михайла Фрадкова - повноважного представника Росії при Європейському союзі


-- no author -- Сам пан Фрадков заявив, що був готовий до пропозиції очолити уряд. За його словами, кожна людина має бути готовою до серйозних доручень. Він повідомив телеканалу НТВ, що пропозицію стати прем’єр-міністром отримав кілька днів тому.

На зустрічі з представниками парламентської більшості Путін сказав: «Перед нами стояло непросте завдання - нам треба було запропонувати країні кандидатуру голови уряду Російської Федерації. І це має бути людина високопрофесійна, порядна, людина з добрим досвідом роботи у різних галузях державної діяльності. Мені приємно зазначити, що наші думки співпали, - це Фрадков Михайло - представник Російської Федерації при комісії Європейських співтовариств у ранзі міністра».

Сам пан Фрадков заявив, що був готовий до пропозиції очолити уряд. За його словами, кожна людина має бути готовою до серйозних доручень. Він повідомив телеканалу НТВ, що пропозицію стати прем’єр-міністром отримав кілька днів тому.

Державна дума розгляне кандидатуру Фрадкова 5 березня.
XS
SM
MD
LG