Доступність посилання

ТОП новини

У Симферополі Комітет з моніторингу свободи преси в Криму презентував 4-й випуск щорічника “Біла книга кримської журналістики” за 2003-й рік


-- no author -- У щорічнику зібрані матеріали, документи і думки експертів про стан свободи слова, свободи преси, дотримання прав журналістів в Автономній Республіці Крим упродовж 2003-го року.

У щорічнику зібрані матеріали, документи і думки експертів про стан свободи слова, свободи преси, дотримання прав журналістів в Автономній Республіці Крим упродовж 2003-го року.

Автори “Білої книги”, виданої за сприяння Міжнародного фонду “Відродження” і Канадського фонду технічної підтримки, відзначають, що минулий рік, як і попередні, був непростим для кримських журналістів. Тиск, залякування, напади, переслідування, затримання – з усім цим вони стикалися у своїй роботі.

Саме це і підштовхнуло журналістів до самоорганізації – у 2003-му році у Симферополі була створена перша в Криму незалежна медіа-профспілка. Заснована також мережа неурядових громадських організацій на підтримку свободи слова в АРК.
XS
SM
MD
LG