Доступність посилання

ТОП новини

Вчора радіостанція “Континент” припинила мовлення


-- no author -- У заяві радіостанції сказано, що дії Укрчастотнагляду можуть бути пов''язані з трансляцією "Континентом" програм радіо "Німецька хвиля", BBC, "Польського радіо" і радіо "Свобода".

За словами її директора Сергiя Шолоха, без рішення суду конфiскований радiопередавач i обладнання до нього. Пiдставою для цього була постанова мiлiцiї i Укрчастотнагляду.

Директор радіо “Континент” Сергій Шолох в інтерв’ю радіо “Свобода”: “Перше - те, що почали глушить радіо “Континент” після того, як було оголошено на “Континенті”, що починає транслюватися радіо “Свобода” на нашій хвилі. Перед тим у мене була зустріч в середу з представниками партії СДПУ (о). Поки що я прізвищ не буду називати. Перше, що мені було заявлено, що якщо я почну транслювати радіо “Свобода”, то це для мене кінець. Потім будуть поновлені шляхи співпраці. Сказали, або я буду співпрацювати з ними, або мене закриють в камеру і я або там погоджусь, або я не вийду звідти взагалі”.

У заяві радіостанції сказано, що дії Укрчастотнагляду можуть бути пов''язані з трансляцією "Континентом" програм радіо "Німецька хвиля", BBC, "Польського радіо" і радіо "Свобода".
XS
SM
MD
LG