Доступність посилання

ТОП новини

У Львові понад півтори тисяч осіб взяли участь у віче опозиції «Вставайте, кайдани порвіте!», присвяченому 190-річниці від дня народження Кобзаря


-- no author -- Розпочав віче міський голова Львова Любомир Буняк, який закликав політичні сили до єдності. 150 членів Соціалістичної партії покинули площу перед пам''ятником Кобзаря на вияв протесту, що їх навмисно проігнорували ведучі - представники партії «Собор», не назвавши соціалістів серед учасників мітингу.

Розпочав віче міський голова Львова Любомир Буняк, який закликав політичні сили до єдності. 150 членів Соціалістичної партії покинули площу перед пам''ятником Кобзаря на вияв протесту, що їх навмисно проігнорували ведучі - представники партії «Собор», не назвавши соціалістів серед учасників мітингу.

Опісля віче відбувся піший похід вулицями міста, а також пікет на захист свободи слова під стінами обласної адміністрації. Однак учасники акції протесту не були почуті високими посадовцями, які у той час перебували на урочистій академії у Львівській опері.
XS
SM
MD
LG