Доступність посилання

ТОП новини

Президент Грузії Міхаіл Саакашвілі ранком не зміг відвідати Аджарію. Його кортеж був зупинений на адміністративному кордоні автономії


-- no author -- Під час переговорів представників Саакашвілі з аджарськими міліціонерами, які зупинили президентське авто, неподалік було чутно автоматну чергу.

Під час переговорів представників Саакашвілі з аджарськими міліціонерами, які зупинили президентське авто, неподалік було чутно автоматну чергу.

Вдень Михайло Саакашвілі і глава Аджарської автономії Аслан Абашидзе мали телефонну розмову щодо кризи між Тбілісі і Батумі. За повідомленням грузинської сторони, Саакашвілі вимагав від Абашидзе дотримуватися Конституції і виконувати вимоги Тбілісі. За словами аджарського лідера, який перебуває у Москві, Саакашвілі погрожував запровадити блокаду автономії і навіть збити літак Абашидзе, якщо він намагатиметься повернутися в Батумі.

Саакашвілі має намір завтра відвідати Батумі, куди його не пустили сьогодні.

Вчора, на прес-конференції в Москві, Аслан Абашидзе заявив, що Грузія готує заколот в Аджарії, і закликав Росію і сусідні держави втрутитися в конфлікт.
XS
SM
MD
LG