Доступність посилання

ТОП новини

Президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш наполягає на тому, що рішення скинути режим Саддама Хусейна було правильним


-- no author -- Виступаючи перед американськими військовиками в штаті Кентуккі, Буш підкреслив, що США й надалі будуть вести глобальну війну з терористами. "Рік тому, - сказав Буш, - Іраком керував жорстокий деспот. Сьогодні в Іраку є тимчасова Конституція, яка гарантує всім основні права – свободу віросповідання, право на таємне голосування і рівність перед законом. Ці історичні зміни означають для всього регіону, від Дамаска до Тегерана, одне: свобода – це майбутнє всіх народів".

Виступаючи перед американськими військовиками в штаті Кентуккі, Буш підкреслив, що США й надалі будуть вести глобальну війну з терористами. "Рік тому, - сказав Буш, - Іраком керував жорстокий деспот. Сьогодні в Іраку є тимчасова Конституція, яка гарантує всім основні права – свободу віросповідання, право на таємне голосування і рівність перед законом. Ці історичні зміни означають для всього регіону, від Дамаска до Тегерана, одне: свобода – це майбутнє всіх народів".
XS
SM
MD
LG