Доступність посилання

ТОП новини

Цього року Крим виділяє на облаштування і соціально-культурний розвиток депортованих громадян 15 мільйонів гривень, у тому числі на програму облаштування кримських татар - 13 мільйонів, а вірмен, болгар, греків і німців – майже півтора мільйона гривень


-- no author -- Про це повідомила прес-служба Ради міністрів автономії. В рамках виконання республіканської “Програми облаштування і соціально-культурного розвитку депортованих громадян в АРК на 2004 рік”, ухваленої Верховною Радою АРК цього тижня, планується здати в експлуатацію майже дві тисячі квадратних метрів житла для репатріантів, збудувати по 5 кілометрів доріг і газопроводів, 2 кілометри водоводу та одну школу на 500 місць.

Про це повідомила прес-служба Ради міністрів автономії. В рамках виконання республіканської “Програми облаштування і соціально-культурного розвитку депортованих громадян в АРК на 2004 рік”, ухваленої Верховною Радою АРК цього тижня, планується здати в експлуатацію майже дві тисячі квадратних метрів житла для репатріантів, збудувати по 5 кілометрів доріг і газопроводів, 2 кілометри водоводу та одну школу на 500 місць.

Загалом на капітальне будівництво буде виділено понад 10 мільйонів гривень. Державна програма облаштування репатріантів передбачає виділення з держбюджету України близько 50 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG