Доступність посилання

ТОП новини

Кримінальну справу про напад на тележурналіста 5-го березня в Симеїзі розслідуватиме Головне Управління МВС України в Криму


-- no author -- Про це радіо “Свобода” сьогодні повідомили у Центрі громадських зв’язків кримської міліції. Як повідомив начальник кримського главку міліції Микола Паламарчук, це зроблено з урахуванням “важливості підходу до журналістів”.

Про це радіо “Свобода” сьогодні повідомили у Центрі громадських зв’язків кримської міліції. Як повідомив начальник кримського главку міліції Микола Паламарчук, це зроблено з урахуванням “важливості підходу до журналістів”.

Центр громадських зв’язків із посиланням на генерала також повідомив, що для контролю і координації розслідування інциденту в Симеїзі створена слідча група, до складу якої увійшли четверо заступників начальника главку: керівники міліції громадської безпеки, кримінальної міліції, слідчого управління, та відділу координації органів внутрішніх справ у сфері міжнаціональних відносин.

Внаслідок нападу 5-го березня групи репатріантів на телевізійні групи російської телекомпанії „Перший канал” та української “Інтер”, один з телеоператорів отримав травми і був госпіталізований.
XS
SM
MD
LG