Доступність посилання

ТОП новини

Фракції "Наша Україна" та БЮТ вимагають негайно направити до Мукачевого парламентську делегацію


-- no author -- Ю.Оробець наголосив, що в Мукачевому відбуваються надзвичайні події: указом Президента України Леоніда Кучми усунуто з посади законно обраного мера Василя Петьовку і призначені нові вибори міського голови. Крім того, за словами Ю.Оробця, опозиційні кандидати в мери не реєструються територіальним виборчкомом навіть за рішенням судів, оскільки блокуються самі рішення суду.

Про це заявив сьогодні з парламентської трибуни голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування подій у Мукачевому, член фракції "Наша Україна" Юрій Оробець.

Він звернувся до народних депутатів та голови парламенту з вимогою, щоб на місце подій в Мукачеве виїхала група народних депутатів на чолі з віце-спікером парламенту Олександром Зінченком, головами парламентських комітетів – Володимиром Стретовичем, Анатолієм Матвієнком та Володимиром Мойсиком.

Ю.Оробець наголосив, що в Мукачевому відбуваються надзвичайні події: указом Президента України Леоніда Кучми усунуто з посади законно обраного мера Василя Петьовку і призначені нові вибори міського голови. Крім того, за словами Ю.Оробця, опозиційні кандидати в мери не реєструються територіальним виборчкомом навіть за рішенням судів, оскільки блокуються самі рішення суду.
XS
SM
MD
LG