Доступність посилання

ТОП новини

Група народних депутатів України закликає Генпрокурора порушити кримінальну справу проти голови адміністрації Президента Віктора Медведчука за фактом вивезення в офшорну зону на Британські Віргінські острови коштів вкладників фонду «Омета-21 століття» на суму майже мільярд доларів


-- no author -- Віктор Медведчук очолює президентську адміністрацію з 2002 року. За даними польського тижневика «Wprost», він посідає 50-те місце серед найбагатших людей Східної Європи.

Про це повідомив у парламенті перший заступник спікера Адам Мартинюк, зачитавши депутатський запит до Генпрокурора Геннадія Васильєва.

А депутати Василь Червоній, Сергій Олексіюк, Володимир Яворівський і Степан Хмара запропонували Верховній Раді створити комісію, щоб перевірити законність діяльності пана Медведчука від імені іноземних компаній.

У грудні минулого року члени фракції Соціалістичної партії закликали Генпрокуратуру розслідувати господарську діяльність керівника адміністрації Леоніда Кучми.

Віктор Медведчук очолює президентську адміністрацію з 2002 року. За даними польського тижневика «Wprost», він посідає 50-те місце серед найбагатших людей Східної Європи.
XS
SM
MD
LG