Доступність посилання

ТОП новини

Під час першого обіду після перемоги на праймеріс Джону Керрі вдалось зібрати 11 мільйонів доларів.


Мирослава Гонгадзе Під час першого обіду після перемоги на праймеріс Джону Керрі вдалось зібрати 11 мільйонів доларів.

Вашингтон, 26 березня 2004 - Після тижневого відпочинку в горах Айдахо кандидат у президенти від демократичної партії Джон Керрі повернувся до активної виборчої кампанії. Тепер, коли він тріумфально виграв праймеріс, найважливішим завданням для Джона Керрі є зібрати достатню кількість грошей для проведення подальшої кампанії. Вже перша вечеря, призначена для збору коштів, яка відбулась учора ввечері, принесла йому 11 мільйонів доларів.

Такого об’єднання демократів Америка не бачила давно. Колишні та теперішні президенти та кандидати в президенти стояли в цей вечір разом, узявшись за руки. Біл Клінтон, представляючи Джона Керрі промовив: “Наша партія має нового лідера. Ми знаємо, наша країна іде у хибному напрямку. Він знає, що зробити, щоб повернутись назад,”- сказав колишній американський президент.

Для Джона Керрі така потужна підтримка з боку однопартійців критично необхідна. Допомогти зібрати достатню кількість грошей для кампанії йому взявся і колишній суперник Говард Дін, який ще зовсім недавно звинувачував Керрі у тому, що той належить до вашингтонгського істеблішменту. Але сьогодні все виглядає інакше. Коли Говарду Діну закидають його колишній критицизм, він каже: “Я знаю, кому я вірю. Я вірю Джону Керрі. І я голосуватиму за того, для кого я працюю”.

Наразі скарбниця кампанії Джона Керрі практично порожня, це тоді коли на рахунках кампанії Джорджа Буша понад 130 мільйонів доларів. Але Джон Керрі з упевненістю іде до перемоги. “Зробімо важку роботу. Достукаймось до кожного у цій країні. Згадаймо, хто ми є. Виграймо вибори і повернімо нашу демократію у Сполучених Штатах Америки,” – закликає Джон Керрі.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG