Доступність посилання

ТОП новини

Меджліс кримськотатарського народу з метою недопущення подальших провокаційних дій з будь-якого боку призупинив усі акції протесту


-- no author -- Про це йдеться у заяві Меджлісу “Про ситуацію, яка створила загрозу безпеці мешканцям Криму”.

Про це йдеться у заяві Меджлісу “Про ситуацію, яка створила загрозу безпеці мешканцям Криму”. У заяві зазначається, що масові бійки між кримськотатарською і слов’янською молоддю 23-го березня у Симферополі є прямим наслідком відсутності своєчасних заходів з боку правоохоронних органів для усунення причин, які породжують не тільки конфліктні ситуації, але й невіру людей у здатність правоохоронців проводити об’єктивне розслідування подібних правопорушень.

Меджліс також засудив будь-які прояви насилля. “Людське життя – найвищий дар Всевишнього, і завданням усіх людей різних національностей та віросповідання є створення умов для мирного і спокійного життя наших батьків, дітей і внуків”, - мовиться у заяві Меджлісу.

Тим часом правоохоронці повідомили, що суд санкціонував арешт Куртсеїта Абдуллаєва, затриманого раніше за підозрою в організації масових заворушень, у тому числі – 23-го березня.
XS
SM
MD
LG