Доступність посилання

ТОП новини

У Києві проходить спільне засідання Ради міністрів закордонних справ, керівників силових та фіскальних відомств країн СНД. Учасники обговорюють координацію зусиль у боротьбі з міжнародним тероризмом


-- no author -- На думку деяких експертів з міжнародного тероризму, Україні слід чіткіше визначитися, куди вона інтегруватиметься не лише в політико-економічній та військовій сферах, але й – у питаннях боротьби з корупцією, організованою злочинністю та в антитерористичній діяльності. Поки ж Україна, рухаючись до Європи, до євроатлантичних структур, тим не менше посилює свою участь у міждержавних силових та фіскальних об''єднаннях у межах СНД.

На думку деяких експертів з міжнародного тероризму, Україні слід чіткіше визначитися, куди вона інтегруватиметься не лише в політико-економічній та військовій сферах, але й – у питаннях боротьби з корупцією, організованою злочинністю та в антитерористичній діяльності. Поки ж Україна, рухаючись до Європи, до євроатлантичних структур, тим не менше посилює свою участь у міждержавних силових та фіскальних об''єднаннях у межах СНД.

Відкриваючи сьогоднішнє засідання цих структур країн-учасниць Співдружності, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко зауважив, що на теренах СНД нині слід говорити про актуальність розробки "нових міждержавних програм з боротьби з міжнародним тероризмом, зі злочинністю, торгівлею людьми, незаконний обіг наркотиків на 2005-2007 роки, а також документів щодо формування нової інформаційної бази, співробітництва в сфері протидії відмиванню прибутків та фінансуванню тероризму".
XS
SM
MD
LG