Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада України відмовилася внести до порядку денного питання про відкликання українських миротворців з Іраку


-- no author -- За таке рішення проголосували тільки 163 народних депутати із 406, зареєстрованих у залі. За включення до порядку денного проголосували в повному складі КПУ, СПУ, БЮТ, а також 45 народних депутатів із фракції "Наша Україна" і кілька депутатів із кожної з фракцій, які входять до парламентської більшості. Питання щодо включення до порядку денного постанови про відкликання українських миротворців з Іраку внесене лідером фракції КПУ Петром Симоненком.

За таке рішення проголосували тільки 163 народних депутати із 406, зареєстрованих у залі. За включення до порядку денного проголосували в повному складі КПУ, СПУ, БЮТ, а також 45 народних депутатів із фракції "Наша Україна" і кілька депутатів із кожної з фракцій, які входять до парламентської більшості.

Питання щодо включення до порядку денного постанови про відкликання українських миротворців з Іраку внесене лідером фракції КПУ Петром Симоненком. Він зазначив, що народні депутати мають проявити свою "громадянську позицію і політичну волю" і відкликати українських миротворців з Іраку. Він зазначив, що ті народні депутати, які голосували за їхнє направлення до Іраку, мають нести відповідальність за тих, хто там загинув і отримав поранення.
XS
SM
MD
LG