Доступність посилання

ТОП новини

“Capitol Musik Germany” розмірковує про випуск першого міжнародного альбому Руслани.


Надія Кандиба

Німеччина, 21 травня 2004 - Ще до своєї перемоги на конкурсі естрадної пісні “Євробачення-2004” Руслана користувалася в Україні великою популярністю. Тепер складається враження, що вона має непоганий шанс зробити потужний крок у напрямку міжнародної кар’єри. Її сингл “Дикі танці”, який цього тижня з’явився в продажу в Німеччині, користується солідним попитом.

Через тиждень після перемоги на конкурсі “Євробачення” для української співачки Руслани власне тільки починається справжній іспит. Адже її подальша міжнародна кар”єра залежить передусім від того, чи прийме європейська публіка її сингл “Дикі танці”. А тут, як зауважують критики, діють жорсткі умови ринку, а не ейфоричні почуття глядачів, які стежать за перебігом конкурсу “Євробачення”. З Німеччини, де вже вийшов максі-сингл Руслани, надходять непогані новини для української співачки. “Дикі танці” користується високим попитом, повідомив представник компанії “Capitol Musik Germany” Андреас Райц. А в інтернет-магазині “Amazon Germany” сингл Руслани вже встиг перетворитися на справжній бестселлер, про що свідчать і відгуки покупців.

“Пісня звучить екзотично, поширює гарний настрій і в будь-якому разі під неї можна танцювати, тому “Дикі танці” цілком мають шанс стати літнім хітом-2004”, - написав один з рецензентів.

Щоправда, посісти перше місце в чарті максі-синглів німецького “Amazon”у Руслані поки що не вдалося. У п’ятницю “Дикі танці” перебували на дев’ятнадцятому місці, а німецький співак Макс, який на “Євробаченні” опинився на восьмому місці, впевнено утримував п’яту позицію. Тим часом у “Capitol Musik Germany” вже розмірковують про випуск першого міжнародного альбому Руслани. За словами представника цієї компанії Андреаса Райца, зараз ведуться відповідні переговори та спостерігається ринок. Він, однак, відмовився робити прогнози щодо Руслани, пояснивши, що сингл “Дикі танці” тільки вийшов на ринок і ще треба дещо зачекати, перш ніж робити якісь висновки.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG