Доступність посилання

ТОП новини

Актор Гью Ґрант мав роман з українкою – британська преса.


Олекса Семенченко

Аудіозапис:

Лондон, 15 червня 2004 року – У Великій Британії бульварна преса звинувачує знаменитого англійського актора Г''ю Ґранта у тому, що він звабив дівчину іншого чоловіка. Ця дівчина - українка.

Одна з найпопулярніших британських газет “Міrror”, а також щоденник “Daily mail” твердять, що Гью Ґрант, зірка таких всесвітньо відомих англійських комедій як “4 весілля і похорон”, “Нотингіл” і “Це любов, власне”, звабив свого особистого тренера з фізичної підготовки 25-річну Дану Вербицьку.

43-річний Ґрант познайомився з білявою Даною у фітнес-клубі лондонської дільниці Челсі, де та працює. Відтак дівчина стала особистим тренером актора.

Дана у той час мешкала зі своїм хлопцем Августом Жуніором, який тепер звинувачує Гранта у тому, що той запаморочив голову своєю славою і багатством і скористався з цього.

Проте у чому насправді полягали тренування Жуніор почав здогадуватися, коли помітив, що Дана дзвонить акторові вночі. Бразилець каже, що перш ніж піти від нього дівчина визнала таки, що мала короткий зв’язок із Гью.

Три тижні тому Дану і Гью було сфотографовано разом в його розкішному автомобілі “Бентлі”, що коштує чверть мільйона фунтів стерлінгів.

Августо Жуніор, що був із Вербицькою разом 2 роки невтішний: “Не можу повірити, що Ґрант украв її у мене. Вона була справжнім коханням мого життя. Мій світ розпався на шматки”.

В останні кілька тижнів Ґрант був помічений у компанії ще двох жінок. Обидві є дружинами зірок спорту: дружина гравця у гольф Коліна Монтгомері і знаменитого колишнього пакистанського кріктера, а нині політика Джиммі Махан.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG