Доступність посилання

ТОП новини

США вітатимуть та підтримуватимуть Віктора Януковича як майбутнього Президента України лише за умов проведення “чистих” виборів та здобуття чесної перемоги на них


Київ, 18 червня, 2004р. УНІАН. США вітатимуть та підтримуватимуть Віктора Януковияа як майбутнього Президента України лише за умов проведення “чистих” виборів та здобуття чесної перемоги на них. Про це в розмові з кореспондентом УНІАН повідомив Надзвичайний і Повноважний посол США Джон Гербст, відповідаючи на запитання щодо позиції США стосовно шансів нинішнього прем’єр-міністра України отримати перемогу в президентських перегонах.

Гербст також не виключив, що так само США можуть привітати та підтримувати Віктора Ющенка в разі його перемоги.

При цьому посол зазначив, що минуле В. Януковича, пов’язане з судимостями, США не цікавить, оскільки, як вказав Дж. Гербст, “ми завжди дивимося у майбутнє”. “Загалом же, позиція уряду США, полягає в тому, що під час президентських виборів ми байдуже ставимося до прізвищ кандидатів на посаду Президента і, зовсім не байдуже - до питань дотримання в країні демократичних засад”, - підсумував американський посол.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG