Доступність посилання

ТОП новини

У Керчі розпочався черговий раунд українсько-російських переговорів з розмежування Азовського і Чорного морів та Керченської протоки, а також підготовки міждержавних угод про захист морського середовища та екологічної безпеки, про судноплавство і рибальство в цій акваторії


Під час засідання 20 раунду обговорюються варіанти проходження лінії державного кордону в Азовському морі і Керченській протоці, продовжується також робота з узгодження географічних координат цих ліній.

Про це повідомили в прес-службі Керченського міськвиконкому.

Українську делегацію на переговорах очолює заступник міністра закордонних справ України Олександр Моцик, російську – заступник міністра закордонних справ Росії Віктор Калюжний. Під час засідання 20 раунду обговорюються варіанти проходження лінії державного кордону в Азовському морі і Керченській протоці, продовжується також робота з узгодження географічних координат цих ліній. За повідомленням прес-служби міськвиконкому Керчі, переговори проходять за закритими дверима на території Керченського морського торгового порту.
XS
SM
MD
LG