Доступність посилання

ТОП новини

Комітет виборців України рекомендує державним службовцям-учасникам передвиборної кампанії кандидатів у Президенти, на час кампанії піти у відпустку


Голова правління КВУ Ігор Попов докладніше розповів радіо “Свобода”: “Це одна з рекомендацій звіту КВУ до державних службовців - розділяти діяльність під час держслужби і під час роботи на виборчій кампанії”.

Голова правління КВУ Ігор Попов докладніше розповів радіо “Свобода”: “Це одна з рекомендацій звіту КВУ до державних службовців - розділяти діяльність під час держслужби і під час роботи на виборчій кампанії. Тому що закон про вибори Президента чітко забороняє держслужбовцям використовувати свій робочий час чи ресурси для агітації за того чи іншого кандидата. Ми не можемо обмежувати їхні права, але в черговий раз наголошуємо, що агітацію треба робити в позаробочий час або у вихідні, або під час відпусток. Якщо це неможливо, дійсно треба брати відпустки на час виборчої кампанії, задоволені рішенням Сергія Тигипка (голова Нацбанку України), який очолює виборчий штаб Віктора Януковича, про надання такої відпустки”.
XS
SM
MD
LG