Доступність посилання

ТОП новини

Закарпатське керівництво тисне на опозицію і керує областю з ресторану.


Сергій Собуцький

Як стало відомо з достовірних джерел, 7 липня, у Мукачевому в ресторані "Червона гірка" керівництво мукачівської райдержадміністрації у робочий час зібрало депутатів Мукачівської райради, щоб обговорити способи усунення чинного керівництво районної ради напередодні виборів, яке, як відомо, симпатизує опозиції.

На зібранні були присутні голова райдержадміністрації Василь Лазар, начальник Мукачівського райвідділу міліції Григорій Яременко і начальник міськрайонної податкової інспекції Роман Луник та близько 30 із 77 депутатів Мукачівської районної ради. На цій нараді також був присутній Володимир Паульо - депутат райради, відомий у міліцейських колах на прізвисько Чалий. Відомо також, що до "Червоної гірки" мав прибути керівник області Різак, однак він чомусь не з''явився. Про результати "тайної вечері" наразі невідомо.

Останнім часом місцева влада Закарпаття посилила тиск на опозицію. Керівник прес-служби Закарпатського регіонального штабу Блоку "Наша Україна" Іван Берець повідомив, що 7 липня було встановлено зовнішнє спостереження за автомобілем редакції мукачівської газети "Старий замок". "Коли тижневик здавався до друку, автомобілі під номерами 00066 РР, які місцеве населення називає "Раби Різака", супроводжували редакційну машину до друкарні, яка знаходиться в Ужгороді, та назад.

При виїзді з тиражем газети із друкарні, двоє бритоголових молодиків підійшли до прохідної і забрали накладну, яку зазвичай здають на прохідну, де вказано який тираж, і якої газети вивозиться із друкарні", - повідомив Берець. Він переконаний, що такі дії пов''язані з останніми публікаціями у газеті, у яких керівництво облдержадміністрації зображене у досить непривабливому вигляді.

Блок "Наша Україна"

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG