Доступність посилання

ТОП новини

У президенти піде "рухівець", який посадить олігархів-космополітів у тюрми.


Сергій Собуцький

У п''ятницю V з''їзд Народного руху України за єдність висунув кандидатом у президенти голову НРУ(є) Богдана Бойка.

Виступаючи перед однопартійцями, Бойко заявив, що і влада, й нинішня опозиція "мають одного господаря – це космополітичні олігархи, які правлять світом", а "всі без винятку уряди сповідували відносно своїх громадян політику геноциду і прислуговували гнобителям". Таким чином, "всі економічні й політичні важелі управління перейшли до антиукраїнських сил".

За словами Бойка, "Україна перетворена у федерацію феодальних князівств на чолі з лідерами чотирьох космополітичних олігархічних угруповань-кланів, а саме: клан Пінчука-Кучми, Медведчука-Суркіса, Ахметова-Януковича, і четверте олігархічне угруповання утворили Ющенко і Тимошенко".

"В ідеологічному плані ми протиставляємо космополітизму ідеологію українського патріотизму", - заявив Бойко. Він ставить своїми цілями, зокрема, побудову "національної народної держави", "ліквідацію режиму космополітичної олігархії", "перегляд умов олігархічної приватизації стратегічних об''єктів", українізацію, визнання етноциду проти української нації і декомунізацію, заборону продажу землі іноземцям, відновлення смертної кари за тяжкі вбивства, а також "антиглобалізм і протидію зовнішньому диктатові".

«Українська правда»

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG