Доступність посилання

ТОП новини

Бродський іде в президенти, щоб розказати правду про братву Януковича.


Сергій Собуцький

З''їзд партії "Яблуко" підтримав ініціативу їхнього лідера Михайла Бродського взяти участь у виборах президента шляхом самовисування.

Про це заявив перший заступник голови партії Юрій Сахно, повідомляє партійний сайт "Яблука".

У заяві говориться, що тільки перемога кандидата від демократичних сил "може кардинально змінити ситуацію у країні, дозволить розпочати реальні реформи та суттєво покращити життя людей".

"Таким кандидатом партія "Яблуко" вважала і вважає Віктора Андрійовича Ющенка", - ідеться в заяві партії.

"Боротьба між владно-олігархічними кланами і народом України під час виборів президента набуває небаченої гостроти. Злодії при владі відчувають наближення кінця. Їхня поведінка нагадує поведінку загнаного звіра. Вже перші дні виборчої кампанії чітко показали, що режим Кучми-Януковича не має наміру проводити чесні вибори", - також стверджує "Яблуко".

Як зазначає партія, з усіх можливих кандидатів, "яких можна було б протиставити "кандидату від народу, влада виставила найнебезпечнішого – лідера "Партії Регіонів" та владно-олігархічного клану з Донецька Віктора Януковича".

"Саме за часів його губернаторства на Донеччині слово "донецькі" стало співзвучним слову "братва" і "жорстокість". Нелюдскість цієї влади вже кілька років відчувають жителі Донеччини", - говориться в тексті заяви. "Тепер цей спрут, небезпечний для законності, демократії та соціальної справедливості на Донеччині, поставив собі за ціль підкорити всю Україну", - ідеться в заяві партії.

На думку "Яблука", суспільство ще не усвідомлює "катастрофічності тієї загрози, яку несе Україні прихід донецького клану до влади".

"Народ має знати правду про Януковича, і головне в цій правді не те, коли й за що він сидів в молоді літа, а те, хто і як сьогодні керує областю та що "донецький клан" несе Україні", - зазначається в заяві.

"Не допустити до влади Януковича – це завдання не менш важливе, ніж перемога демократичного кандидата", - стверджує "Яблуко".

З цією метою партія "Яблуко" підтримує самовисування Михайла Бродського кандидатом й доручає йому "використати переваги кандидатського статусу для прориву інформаційної блокади, в якій перебуває опозиція, для широкого інформування громадян України про загрозу кримінально-бандитського перевороту в Україні та для пропаганди ліберальних ідей Партії середнього класу "Яблуко".

"Головне завдання партії "Яблуко" на найближчі місяці – не допустити виходу Віктора Януковича або іншого кандидата від влади у другий тур виборчої кампанії. У другому турі виборів партія "Яблуко" направляє всі зусилля партійних структур на перемогу Віктора Ющенка", - зазначається в заяві.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG