Доступність посилання

ТОП новини

Загальні списки виборців.


Сергій Собуцький

Загальнi списки виборцiв для голосування на майбутнiх виборах президента України складені у всiх регiонах, повiдомив заступник голови Центральної виборчої комiсiї Ярослав Давидович.

Разом з тим у Центрвиборчкомi побоюються, що цi списки потребуватимуть уточнень, оскiльки кiлькiсть виборцiв трохи вища, нiж було на виборах народних депутатiв у 2002 роцi, сказав вiн на нарадi в Київськiй мiськiй адмiнiстрацiї, присвяченiй проблемам пiдготовки i проведення виборiв президента.

Особливо актуальним питання спискiв є для столицi, оскiльки "сьогоднi нiхто не може сказати, скiльки громадян проживає у Києвi", наголосив Я.Давидович, додавши: "На жаль, у нас таке законодавство про реєстрацiю громадян".

Вiн також повiдомив, що зараз ЦВК працює над питанням, як органiзувати участь у виборах громадян, якi проживають у столицi, але не зареєстрованi в нiй. На думку Я.Давидовича, в органiзаторiв виборiв "є певний час, щоб проаналiзувати i зробити вiдповiднi висновки" i скласти реальнi списки до передачi в дiльничнi комiсiї.

IНТЕРФАКС-УКРАЇНА

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG