Доступність посилання

ТОП новини

ЮЩЕНКО І МОРОЗ ДОМОВИЛИСЬ КООРДИНУВАТИ ЗУСИЛЛЯ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЧЕСНИХ ВИБОРІВ.


Сергій Собуцький

Віктор ЮЩЕНКО та Олександр МОРОЗ погодилися координувати зусилля для забезпечення чесності та прозорості виборчого процесу.

Як повідомляється на офіційному сайті В.ЮЩЕНКА, такої домовленості кандидати в Президенти України досягли під час зустрічі, яка відбулася в понеділок.

За інформацією прес-секретаря В.ЮЩЕНКА Ірини ГЕРАЩЕНКО, співрозмовники запевнили, що проведуть свої передвиборні кампанії без використання «чорного піару» і дотримуватимуться один щодо одного «політики ненападу».

В.ЮЩЕНКО і О.МОРОЗ впевнені, що спільними зусиллями вдасться забезпечити чесний підрахунок голосів та запобігти масштабній фальсифікації виборів владою.

Кандидати мають намір встановити громадський контроль за виборчим процесом на всіх його етапах – починаючи з формування територіальних виборчих комісій та уточнення реального списку виборців, закінчуючи спостереженням за підрахунком голосів українськими та закордонними спостерігачами, проведенням альтернативного підрахунку голосів.

Кандидати в Президенти доручають керівникам штабів і довіреним особам відпрацювати схеми встановлення громадського контролю за виборами і продумати механізм спільних зусиль щодо контролю за всіма В.ЮЩЕНКО і О.МОРОЗ також привітали намір КПУ взяти участь в організації спільного контролю за прозорістю виборчого процесу.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG