Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони Євген Марчук презентував сьогодні Стратегічний оборонний бюлетень України


У ньому оцінюється стан українських Збройних Сил та визначаються напрями їх реформування на період до 2015 року. Як відзначалось на презентації, ухвалення бюлетеня обумовлене змінами воєнно-політичної обстановки у світі, а також потребою адаптації до них Збройних Сил України. Крім цього, виникла нагальна потреба привести бойовий та чисельний склад української армії у відповідність до економічних можливостей держави.

У ньому оцінюється стан українських Збройних Сил та визначаються напрями їх реформування на період до 2015 року.

Як відзначалось на презентації, ухвалення бюлетеня обумовлене змінами воєнно-політичної обстановки у світі, а також потребою адаптації до них Збройних Сил України. Крім цього, виникла нагальна потреба привести бойовий та чисельний склад української армії у відповідність до економічних можливостей держави.

“Найбільший бюджет минулого року за всі роки незалежності був виконаний до копійки. Всі борги вдалося погасити. А деградація Збройних Сил України стрімко рухалася вперед. У цьому році ще більший бюджет, 4.9 млрд. гривень, а деградацію поки що ми не зупинили. Все з’їдається. На розвиток майже нічого не йде”.
XS
SM
MD
LG