Доступність посилання

ТОП новини

ТОМЕНКО ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ ЗІНЧЕНКА В ІНТЕРФАКСІ ВІДМІНИЛИ, ЩОБ І НАДАЛІ ДЕЗІНФОРМУВАТИ МОСКВУ.


Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола ТОМЕНКО вважає, що "скасування прес-конференції Олександра ЗІНЧЕНКА в Москві – це спроба медіа-команди МЕДВЕДЧУКА-СУРКІСА надалі дезінформувати Володимира ПУТІНА і росіян щодо особи Віктора ЮЩЕНКА". Про це УНІАН повідомили у центральному штабі В.ЮЩЕНКА.

"Українська влада панічно боїться, щоб в Росії почули об''єктивну інформацію про реальну передвиборчу ситуацію в Україні. І це відбувається в той момент, коли в російських ЗМІ спостерігається тенденція до переоцінки політичних лідерів України", - зазначив депутат.

За словами М.ТОМЕНКА, "Банкова не розуміє, що подібне "українське втручання" має зворотній ефект – підігріває інтерес до лідера президентської гонки В.ЮЩЕНКА і сприяє розвінчуванню міфів про нього. Крім того, голова профільного парламентського комітету не виключає, що один з мотивів скасування московської прес-конференції О.ЗІНЧЕНКА – це "особиста образа глави АП Віктора МЕДВЕДЧУКА за перехід одного з найпопулярніших лідерів СДПУ(О) О.ЗІНЧЕНКА до команди В.ЮЩЕНКА".

Як повідомляв УНІАН, керівник виборчої кампанії кандидата у президенти України В.ЮЩЕНКА О.ЗІНЧЕНКО перебуває у Москві.

У ході поїздки планується провести низку зустрічей, а також поспілкуватись з журналістами. О.ЗІНЧЕНКО поінформував журналістів, що все відбуватиметься у рамках програми його візиту, але не виключені деякі корективи.

Учора інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" поширило повідомлення про те, що з технічних причин прес-конференція О.ЗІНЧЕНКА у московському офісі "Інтерфаксу" відмінена.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG