Доступність посилання

ТОП новини

Ржавський Олександр Миколайович


Біографія

Народився 30 січня 1959 року в м. Краматорську Донецької області в сім''ї інженера та вчителя. Громадянин України. Освіта вища. Закінчив Полтавський кооперативний інститут за спеціальністю "Економіка і організація заготівлі продуктів сільського господарства" та отримав кваліфікацію економіста.

· В 1976 році після закінчення середньої школи працював матросом в ВО "Антарктика" м. Одеса. · З 1977 року по 1979 рік проходив службу у Збройних Силах СРСР. · З 1980 року по 1981 рік працював на Краматорському заводі важкого верстатобудування ім. В.Я. Чубаря заточником інструменту, шліфувальником, електромонтером лінійних споруд та абонементних пристроїв 5 розряду, майстром виробничого навчання. · З 1982 року працював підземним гірничоробітником на шахті ім. Газети "Известия" ВО "Донбасантрацит", проходчиком на шахті N5 та вибійником на шахті N3 ш/у "Янівське" ВО "Донбасантрацит". · У 1984 році, після виробничої травми, яку отримав у шахті, був звільнений за станом здоров''я. · З 1984 року по 1989 рік - в системі споживкооперації у містах Антрацит та Красний Луч. · З 1988 року по 1998 рік працював керівником створених мною підприємств та пройшов шлях від голови кооперативу до в.о. Голови правління банку. · У 1998 році обраний народним депутатом України по 46 в/о. Перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму.

В даний час працюю головою Всеукраїнського політичного об''єднання "Єдина Родина", членом якого, відповідно, являюсь.

Перший віце-президент асоціації платників податків України та Президент Всеукраїнського благодійного фонду О. Ржавського "Єдина Родина".

Одружений. Дружина - Ржавська Лариса Леонтіївна, 1960 року народження.

Діти: сини - Дмитро, 1978 року народження, Олександр, 1987 року народження, Олексій, 1995 року народження; донька .Аліса, 1998 року народження.

Зареєстрований за адресою: м. Київ, проспект Тичини, буд.10, кв. 96. Проживаю в Україні з 1959 року.

До кримінальної відповідальності не притягувався.





Передвиборча програма кандидата на посаду Президента України Голови Всеукраїнського політичного об''єднанння "Єдина Родина" Ржавського Олександра Миколайовича

Вся Україна - єдина родина

1. Ніщо не коштує так дорого, як дешева влада. Службовцям та правоохоронцям - гідну зарплату. Перевертням, корупціонерам - тюрми. Увага всім! Я наведу порядок в Україні, використовуючи методи російського президента Володимира Путіна. 2. Найголовніше для людини - її сім''я. Моє завдання не ріст статистичних показників, а заможність кожної конкретної родини. Україні, як і родині, потрібен не президент, а батько, вимогливий та справедливий. 3. Україна не має ядерної зброї. Ненажерлива і беззуба армія нам не потрібна. Україна відмовляється від армії і стає світовим центром мирних, духовних та екологічних ініціатив. 4. Освітянам і медичним працівникам, які відповідають за фізичне та духовне здоровя нації, надати статус державних службовців. Натомість скоротити бюрократичний апарат на 80%. 5. Жорсткий міграційний контроль. Я зупиню навалу нелегалів зі Сходу та Африки, що несуть нам СНІД, наркотики, злочинність. 6. Наші заробітчани за кордоном - суттєва стаття бюджету українських родин. Держава мусить забезпечувати їх пенсійний, соціальний і правовий захист. 7. 10% ВВП - на розвиток науки. Ми створимо умови для розвитку творчої еліти України. Державна стипендія всім студентам, незалежно від форми навчання не нижче прожиткового рівня. 8. Щотижнева оплата праці. Єдиний для всіх підприємств 5% податок з обороту. Так ми змусимо олігархів платити податки. Це дозволить забезпечити якісний медичний захист та мінімальні пенсії не нижче 400 гривень. 9. Законодавче забезпечення присутності 30% жінок у всіх виборчих списках. 10. Побороти безробіття, створивши умови для безперешкодного розвитку малого бізнесу. Кожній родині - свою справу.

Що для Вас важливіше:

· сильна державна влада чи здоровя і безпека членів вашої родини? · ріст валового продукту держави чи ріст вашої зарплати чи пенсії?

Я буду захищати Ваш вибір

Український вибір

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG