Доступність посилання

ТОП новини

СТВОРИТИ ІНФОРМАЦІЙНУ БЛОКАДУ КАМПАНІЇ КАНДИДАТА У ПРЕЗИДЕНТИ ЮЩЕНКА НІКОМУ НЕ ВДАСТЬСЯ – ЗІНЧЕНКО.


Створити інформаційну блокаду кампанії кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА нікому не вдасться, заявив керівник цієї кампанії Олександр ЗІНЧЕНКО сьогодні у ході прямої телефонної лінії "Газеты по-киевски", що проходила в агентстві УНІАН.

На переконання О.ЗІНЧЕНКА, подібні спроби будуть недоречними і неефективними. "Не витрачайте, куме, сили", - порадив він, підкресливши, що "намагання побудувати паркани не пройдуть". Зокрема, до цих спроб він відніс і події, пов''язані з його поїздкою до Москви 4 серпня, коли агентство "Інтерфакс" в останню мить відмовило у наданні площі для прес-конференції. О.ЗІНЧЕНКО розповів, що в результаті відбулось набагато більше спілкувань з російськими журналістами, ніж планувалось.

О.ЗІНЧЕНКО розповів, що "народна кампанія В.ЮЩЕНКА" матиме "родзинку", яка дозволить зробити так, що кожний почує те, що команда В.ЮЩЕНКА хотіла сказати: "нікуди ви не дінетесь, ви побачите те, що ми хотіли сказати". Крім того, що сам В.ЮЩЕНКО побуває у всіх регіонах України, підготовлена і зовнішня реклама, зауважив О.ЗІНЧЕНКО, але поки що відмовився говорити про час появи біг-бордів і роликів на телебаченні. За його словами, проблема полягає у тому, що необхідно "вміститись у суму виборчого фонду".

Він сказав, що розцінки на центральних телеканалах, у тому числі на "Інтері", "Студії "1+1" такі, що "за декілька 5-хвилинних ефірів доведеться заплатити суму всього фонду". Дії із розміщення зовнішньої реклами будуть відрізнятись від дій команди головного опонента В.ЮЩЕНКА – Віктора ЯНУКОВИЧА, сказав О.ЗІНЧЕНКО, назвавши помилковою стратегію команди нинішнього прем''єра, адже така кількість біг-бордів "йому не додає".

За словами О.ЗІНЧЕНКА, існує велика група прихильників В.ЮЩЕНКА, які висловили бажання агітувати "за покликом серця, а не за примусом". Він зауважив, що в кожному регіоні буде своя специфіка кампанії. О.ЗІНЧЕНКО наголосив, що говорити про те, що В.ЮЩЕНКА підтримують лише у західних регіонах, недоречно: "Ядро підтримки В.ЮЩЕНКА у центрі", і висловив переконання, що підтримка зростатиме у всіх регіонах. Він зауважив, що соціологія потрібна лише для відслідковування динаміки.

О.ЗІНЧЕНКО піддав критиці висловлювання голови Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення Івана ЧИЖА щодо надання рівних можливостей усім кандидатам у президенти, тоді як практично на усіх каналах новини "будуються "за темниками", і в них висвітлюється лише одна сторона".

Як наголосив О.ЗІНЧЕНКО, президентська кампанія мала б бути "боротьбою ідей", а не протистоянням між кандидатами: "Боротьба ідей збагачує державу … В ході кампанії повинні бути напрацьовані механізми щодо актуалізації нинішніх в країні проблем, а також пошук їх розв»язання". На його думку, кожен кандидат має усвідомлювати, що після виборів йому доведеться працювати з усією країною, з усіма людьми, а не лише зі своїми прихильниками.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG