Доступність посилання

ТОП новини

За даними МВС України, більшість з 32-х затриманих сьогодні у Сумській області учасників пішого походу студентів - мешканці Львівської та Тернопільської областей


Тим часом, за останніми повідомленнями, з райвідділу міліції у Недригайлові відпущені 16 осіб.

Тим часом, за останніми повідомленнями,з райвідділу міліції у Недригайлові відпущені 16 осіб. Про ситуацію в Ромнах розповідає кореспондент радіо «Свобода» Марина Пирожук:

"Ситуаця залишається напруженою. Усі студенти поки що залишаються у райвідділку міліції (з 16 відпустили лише двох). Усі залишаються під райвідділком. Я намагалася проникнути всередину, але мене не пропустили, охорона сказала, що це питання з"ясовує з начальством. Швидше за все, студенти залишатимуться ночувати у відділку міліції, оскільки сьогодні мав відбутися суд по кожному студенту, але студентів чомусь не відпустили до суду, внаслідок чого судді сказали, що у них вже закінчився робочий день. Найімовірніше, суденти залишатимуться тут на ночівлю".

Одна з двох студентів, кого відпустили з Роменського райвідділку, Світлана розповіла, що студенти, коли їх "запихали в автобус", отримали синці і невеликі травми, однак на поводження зі студентами у відділку вона не скаржилась:

"Там з нами поводилися люб"язно, чемно, годували і взагалі".
XS
SM
MD
LG