Доступність посилання

ТОП новини

Перебуваючи з передвиборчим туром у Криму, кандидат у президенти Віктор Ющенко заявив, що фракція „Наша Україна”, яку він очолює в українському парламенті, за жодних обставин до виборів не підтримає політичну реформу у тому варіанті, який запропонували політичні сили пропрезидентської більшості і ліві


Звертаючись до виборців у селищі Первомайському Віктор Ющенко сказав: „Цю реформу ми ніколи не підтримаємо. Ми будемо кликати майдан, ми будемо кликати вас. Це останній рубікон захисту нашої вітчизни. Або тут керуватимуть „пахани”, передаючи престоли від батьків до дітей або тут буде вільна людина, чесна, прозора економіка, бюджет, що працюватиме на незаможного, на пенсіонера, на солдата, на студента, на вчителя і медика, а не на клан” .

Звертаючись до виборців у селищі Первомайському Віктор Ющенко сказав: „Цю реформу ми ніколи не підтримаємо. Ми будемо кликати майдан, ми будемо кликати вас.

Це останній рубікон захисту нашої вітчизни. Або тут керуватимуть „пахани”, передаючи престоли від батьків до дітей, або тут буде вільна людина, чесна, прозора економіка, бюджет, що працюватиме на незаможного, на пенсіонера, на солдата, на студента, на вчителя і медика, а не на клан”, - заявив Віктор Ющенко.
XS
SM
MD
LG