Доступність посилання

ТОП новини

"ЯБЛУКО" ВВАЖАЄ РІШЕННЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ ЩОДО БРОДСЬКОГО ЗАКОНОМІРНИМ І ЄДИНО МОЖЛИВИМ.


Партія "ЯБЛУКО" вважає рішення Верховного суду України, який не задовольнив скаргу Партії регіонів на рішення Центральної виборчої комісії про реєстрацію Михайла БРОДСЬКОГО кандидатом у Президенти України, абсолютно закономірним і єдино можливим у даній ситуації. Про це УНІАН повідомили в прес-службі партії "Яблуко".

Після офіційного роз''яснення ЦВК партія "Яблуко" заявляє, що "візьме на озброєння ініційовану Партією регіонів практику подання скарг напряму до Верховного суду. Юридичний департамент партії вже готує відповідні заяви про порушення законодавства з боку кандидата від влади".

"Зокрема, - йдеться в повідомленні прес-служби, - готується звернення до правоохоронних органів з вимогою розібратися, чи немає в сплаченій спонсорами поїздці Віктора ЯНУКОВИЧА на Олімпіаду, ознак злочинів, передбачених Законом України "Про боротьбу з корупцією". Ці аргументи також ляжуть в основу скарги у ВС".

"Крім того, партія "Яблуко" виражає окрему подяку панам Степану ГАВРИШУ і Володимиру РИБАКУ за надану можливість ще раз розповісти народу України про основні положення передвиборної програми М.БРОДСЬКОГО", - повідомляє прес-служба партії.

Як повідомляв УНІАН, Верховний Суд України залишив М.БРОДСЬКОГО кандидатом у Президенти України. Суд розглянув скаргу Партії регіонів, яка просила відмінити реєстрацію М.БРОДСЬКОГО кандидатом в Президенти тому, що положення, які містяться в його заяві, посягають на честь і гідність деяких інших кандидатів, порушують права і свободи громадян, а також містять пункти, на думку представників Партії регіонів, направлені на розпалювання міжетнічної ворожнечі.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG