Доступність посилання

ТОП новини

ШТАБ ЯНУКОВИЧА ПЛАНУЄ ПОДАТИ ДО ЦВК СКАРГИ ПРО ПОРУШЕННЯ ВИБОРЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА ШТАБОМ ЮЩЕНКА – ГАВРИШ.


Центральний виборчий штаб кандидата в Президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА планує подати до Центральної виборчої комісії України скарги про порушення виборчого законодавства виборчим штабом кандидата в Президенти України Віктора ЮЩЕНКА.

Про це в студії “Громадського радіо” заявив координатор парламентської більшості Степан ГAВРИШ: "Ось постер В.ЮЩЕНКА, який я взяв у палатці біля Київського університету. Зверніть увагу, чи є тут вихідні дані. Тут немає відповідального за випуск, але ми з цього приводу скаргу не подаємо. Відповідального за випуск немає і це є грубе порушення виборчого закону. Ми не хочемо перетворювати виборчу кампанію у певне політичне шоу, змагаючись з нашими конкурентами чи опонентами шляхом суто формальної юриспруденції - коли будемо писати, скирдувати велику чисельність скарг, щоб просто створити якусь таку ситуацію, при якій мовби є велика кількість порушень. Але вони є. І зараз, у найближчий час, ми будемо передавати скарги до ЦВК. Такі скарги з''являться".

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня при розгляді однієї із численних скарг до ЦВК представника В.ЮЩЕНКА Миколи КАТЕРЕНЧУКА (до ЦВК було подано більше 76 скарг на дії В.ЯНУКОВИЧА – УНІАН), С.ГАВРИШ вже демонстрував членам комісії відповідний постер. При цьому він говорив: “Ви бачите листівки, але не бачите скарги від В.ЯНУКОВИЧА, ми не хочемо перетворювати виборчу кампанію у війну”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG