Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Мороз зустрічається з виборцями Одещини.


Петро Каландирець

Олександр Мороз у прес клубі "Право"
20 серпня до Одеської області прибув кандидат на посаду Президента, Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз. Крім зустрічей з виборцями Одеси і області, він провів прес- конференцію у прес- клубі „Право”.

За місяць до візиту Олександра Мороза соціологічний центр „Пульс” провів опитування серед мешканців Одеси щодо рейтингу кандидатів на посаду Президента. Прізвище лідера соціалістів до першої трійки не потрапило. Але пан Мороз не втрачає надії на успіх серед виборців регіону і розраховує отримати приблизно 40% голосів виборців Одещини. Він активно готується до спостереження за демократичністю виборчого процесу, фактично завершивши перший тур передвиборчих поїздок областями України.

Працівники одеських ЗМІ
Олександр Мороз: „Загальне враження від проведених зустрічей позитивне. Люди прагнуть до змін і відверто не бажають продовження панування цієї влади, скептично ставляться до перспектив Віктора Януковича, хоча я не хочу применшувати можливостей адмінресурсу. На мій погляд, триває час роздумів, визначення і дуже важливо в цей момент принести інформацію, яка формуватиме позицію виборця. Ми цим і займаємося”.

На думку Олександра Мороза, вплив на вибори в Україні зовнішніх, зокрема російських сил, матиме місце, особливо у східних областях України. Але він не буде вирішальним для результатів голосування.

Працівники одеських ЗМІ
Під час поїздки до Одеської області лідера Соцпартії супроводжує і народний депутат України Юрій Луценко. Він так само не вірить у демократичність виборчої кампанії під час боротьби за посаду Президента України.

Юрій Луценко: „Влада чіпляється за власні посади і свою свободу. Тому вона піде на будь- які жорсткі методи проведення кампанії. Але я в нашому штабі очолюю польовий напрямок, відповідаю за організацію зустрічей кандидата Мороза з виборцями, і мені здається, що ця кампанія у нас є кращою, ніж попередня. Ця кампанія охоплює не лише мітингову її частину, але і, можливо, не дуже видиму частину роботи з виборцями не лише через засоби масової інформації, але і через технологію „від дверей до дверей”. Поєднуючи публічну діяльність, роботу зі ЗМІ та безпосередній контакт з виборцями, ми діємо набагато ефективніше, ніж попереднього разу”.


Попереду у Олександра Мороза два дні зустрічей з виборцями Одеської області. За словами лідера соціалістів, за найсприятливішого розвитку подій до другого туру виборів Президента він розраховує отримати у суперники лідера блоку „Наша Україна” Віктора Ющенка.







XS
SM
MD
LG