Доступність посилання

ТОП новини

Івано-франківський обласний штаб Віктора Януковича провів першу прес-конференцію


Іван Костюк

Уперше за час виборчої кампанії про свою роботу вирішили заявити представники івано-франківського обласного громадського штабу кандидата на посаду Президента Віктора Януковича. Під час зустрічі із журналістами керівники штабу неодноразово наголошували, що їхня діяльність на Прикарпатті є поміркованою. Саме тому їхньої роботи особливо й не помітно.

На Прикарпатті, на відміну від багатьох інших реґіонів держави, дотепер не побачиш біґбордів на підтримку Віктора Януковича. Загалом візуальної реклами, яка б агітувала за кандидата на посаду Президента від влади, на Івано-Франківщині практично немає.

Однак керівник обласного громадського штабу на підтримку Віктора Януковича Зіновій Штурнак заявив, що саме такою є політика команди Януковича на Прикарпатті: “Я скажу, що політика діяльності нашого штабу є поміркованою. Ми не критикуємо жодного з опонентів нашого кандидата і не будемо цього робити надалі. Я у своєму виступі не назву жодного прізвища опонентів нашого кандидата”.

Керівники обласного громадського штабу Віктора Януковича неодноразово наголошували, що, на відміну від кандидата, якого вони підтримують, команда, яка працює в реґіоні на Віктора Ющенка, намагається переконати виборців у тому, що у випадку перемоги Віктора Януковича є загроза майбутньому України. Насправді ж, на думку представників обласного громадського штабу Віктора Януковича, їхній кандидат зробив чимало для держави і він відповідно має всенародну підтримку.

На питання журналістів, як збирали підписи в області на підтримку Віктора Януковича і чому ніхто не бачив, як це робиться, прес-секретар штабу Богдан Федьків відповів: “Не було ніде ніяких скандалів, що хтось когось насильно змушував підписуватись за Януковича: чи керівник підприємства, чи якась посадова особа, чи в лікарнях, як про це тут постійно мусують, хоча конкретних фактів не наводять. Кажуть, насильно змушують підписуватись. У нас усе робиться добровільно. Якщо у вас є такі факти, ми перевіримо їх”.

Представники передвиборчого штабу Віктора Януковича на Івано-Франківщині запевнили журналістів, що відтепер частіше організовуватимуть прес-конференції, для того, щоб галичани мали змогу більше довідатись про передвиборчу діяльність Віктора Януковича.
XS
SM
MD
LG