Доступність посилання

ТОП новини

УНІАН ПРОПОНУЄ РЕАЛІЗУВАТИ ПРОЕКТ "НАРОДНА СОЦІОЛОГІЯ", ЯКИЙ УНЕМОЖЛИВИТЬ ФАЛЬСИФІКАЦІЮ СОЦОПИТУВАНЬ.


Інформаційне агентство УНІАН пропонує реалізувати проект "Народна соціологія", який унеможливить фальсифікацію соціологічних опитувань в нашій країні.

Про це сьогодні заявив комерційний директор УНІАН Валерій НЕЧИПОРЕНКО на спеціальній прес-конференції, де було презентовано збірку "Портрет киянина", що містить результати опитувань, які проводилися у Києві соціологічною службою УНІАН у період з 6 серпня 2003 року по 7 серпня 2004 року.

В.НЕЧИПОРЕНКО повідомив, що суть "Народної соціології" полягатиме в тому, що в соціологічних опитуваннях, про час і місце проведення яких повідомлятиметься заздалегідь, при бажанні зможе взяти участь будь-який повнолітній громадянин України. При цьому, кожен з бажаючих зможе взяти участь у проекті як соціологічний кореспондент, контролер чи член комісії з підбиття підсумків.

На думку В.НЕЧИПОРЕНКА, цей проект, реалізований за методологічного гласного контролю найкращих спеціалістів, дозволить піддавати громадській перевірці результати усіх важливих для суспільства соціологічних досліджень і таким чином суттєво зменшити кількість перекручень і підтасовок.

Як підкреслив В.НЕЧИПОРЕНКО, соціологічна служба УНІАН готова до участі чи співучасті в реалізації такого проекту – за наявності достатніх донорських коштів.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG