Доступність посилання

ТОП новини

КАНДИДАТ У ПРЕЗИДЕНТИ ЧОРНОВІЛ ІНІЦІЮЄ СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНОГО ОБ’ЄДНАННЯ.


Кандидат у Президенти України Андрій ЧОРНОВІЛ ініціює створення українського молодіжного об’єднання. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН.

За словами ЧОРНОВОЛА, це не буде політична партія, оскільки “вони (партії - УНІАН) роз’єднують нас”. Водночас він висловив сподівання, що до 2006 року (року чергових парламентських виборів – УНІАН) це об’єднання стане “потужною політичною партією”.

А.ЧОРНОВІЛ зазначив, що створення такого об’єднання потрібне для відродження української національної ідеї. У прес-релізі, підписаному ним та розповсюдженому на прес-конференції, зазначається, що “національний рух в Україні прогнив”, оскільки його нинішні представники “займаються війною за дрібні політичні портфелі або співпрацюють з владою”.

“У блоці “Наша Україна” вони об’єдналися із соратниками ЛАЗАРЕНКА, із замішаними у бюджетних скандалах депутатами, з партіями капіталістів, разом з цим блоком вступали у політичні коаліції з комуністами. І цим об’єднанням поглумилися над національним рухом”, йдеться у прес-релізі. У документі зазначено, що для того, щоб “ідеї правого крила повністю не розчинились в олігархічному оточенні Віктора ЮЩЕНКА, потрібні молоді здорові сили”. А.ЧОРНОВІЛ вважає, що створюване молодіжне об’єднання стане опорою для В.ЮЩЕНКА, коли “олігархи - псевдопатріоти зрадять його”.

Він повідомив на прес-конференції, що 1-2 вересня по всій Україні будуть встановлені намети у студентських містечках з підписними листами на підтримку кандидата у президенти А.ЧОРНОВІЛА, його біографічними даними і програмою, а також звернення до молоді України та анкети для прихильників нового молодіжного об’єднання.

Відповідаючи на запитання журналістів, як він сам оцінює своє входження у депутатську групу "Соціальна справедливість" у Львівській обласній раді, до якої входять члени СДПУ(о) та її прихильники і яку очолює заступник голови ДПА Сергій МЕДВЕДЧУК (брат глави адміністрації Президента Віктора МЕДВЕДЧУКА - УНІАН), А.ЧОРНОВІЛ сказав, що не бачить нічого у цьому поганого. За його словами, він займається соціальними питаннями і “не ліз до розподілу землі, не ліз до розподілу матеріальних коштів чи приватизації комунального майна, як займаються представники, до речі, доволі корумпованої, я зсередини побачив, “Нашої України”. А.ЧОРНОВІЛ заявив, що ініціював відкриття кількох кримінальних справ у сфері приватизації комунального майна.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG