Доступність посилання

ТОП новини

МІСЦЕВА ВЛАДА ОДЕЩИНИ ЧИНИТЬ ВІДВЕРТЕ БЕЗЗАКОННЯ СТОСОВНО ПРИХИЛЬНИКІВ ЮЩЕНКА – РЕГІОНАЛЬНИЙ ШТАБ.


Місцева влада сільських районів Одещини чинить відверте беззаконня стосовно прихильників кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА. Про це УНІАН повідомили в прес-службі регіонального штабу В.ЮЩЕНКА.

Як зазначається в повідомленні, у Комінтернівському районі Одеської області біля будинку культури, де проходила нарада вчителів, місцева міліція із застосуванням сили розігнала інформаційний пікет "ющенківців", тим самим порушивши закон України про вибори.

"Посилаючись на розпорядження начальника райвідділу міліції Віктора КРИВОНОСОВА, - повідомляє прес-служба регіонального штабу В.ЮЩЕНКА, - загін міліції "відібрав у пікетувальників інформаційні матеріали про кандидата в президенти України В.ЮЩЕНКА", і застосовуючи фізичну силу, заштовхав їх до спецавтомобілів.

"Ніякої агітації на своїй території ми не допустимо!" – заявила агітаторам за В.ЮЩЕНКА голова Комінтернівської селищної ради Лариса КАМЕНОВСЬКА, - наполягаючи, що єдиним місцем, де громадянам дозволено реалізовувати свого права на мирні збори і свободу слова, є невелика ділянка на території місцевого ринку. Як зазначили в Одеському штабі В.ЮЩЕНКА, "відвідавши пункт охорони громадського порядку, відведений сільрадою під громадську приймальню одразу усіх кандидатів, де представлені агітаційна продукція на підтримку одного кандидата - В.ЯНУКОВИЧА, - стало зрозуміло як місцева влада розуміє свободу волевиявлення громадян".

Як повідомили УНІАН у прес-службі одеського штабу В.ЮЩЕНКА, керівники регіонального штабу підготували заяву, в якій закликали обласну владу "припинити протиправні дії посадових осіб і державних службовців, спрямовані на підрив громадянського миру і спокою".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG