Доступність посилання

ТОП новини

НА ЗАКАРПАТТІ СИЛОВИКИ ПРОВОДЯТЬ МАСОВІ ПЕРЕВІРКИ ФІРМ, ВЛАСНИКОМ ЯКИХ ДО ОБРАННЯ ДЕПУТАТОМ БУВ РАТУШНЯК.


На Закарпатті уже кілька днів поспіль силові структури перевіряють та здійснюють провокації на фірмах, власником яких до обрання народним депутатом України був Сергій РАТУШНЯК. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Регіонального представництва виборчого блоку Віктора ЮЩЕНКА “Наша Україна”.

При цьому у прес-службі зазначили, що, якщо перевірки правоохоронних органів і податківців вже стали звичним явищем, то “незаконне проникнення на фірму співробітників Управління Служби безпеки України в Закарпатській області стало повною несподіванкою”.

Так, у ніч із 6 на 7 вересня охорона приватного підприємства “555” виявила в адміністративному приміщенні двох підозрілих осіб. На прохання представитись, вони не реагували. Лише після того, як охорона почала викликати на об’єкт працівників міліції, непрохані гості показали посвідчення співробітників СБУ. Майор та підполковник СБУ пояснили охоронцям, що вони заблукали, повідомляє прес-служба.

На думку С.РАТУШНЯКА, такі дії силових структур обумовлені його позицією як народного депутата щодо діяльності на Закарпатті губернатора області Івана РІЗАКА, “котрий намагається всі бізнес-структури підім’яти під себе, або ж під очолюваний ним обласний осередок СДПУ(о)”. Прес-служба Регіонального представництва “Нашої України” також повідомляє, що, за повідомленням кількох обласних газет, зараз на Закарпатті проходять масові перевірки фірм та організацій, головна мета яких – “вибивання коштів на передвиборчу кампанію чинного прем’єр-міністра України. При чому до цієї роботи залучено не лише силові структури, але й кримінальні авторитети. Так, нещодавно одним із колишніх радників губернатора, у минулому двічі засудженого, було жорстоко побито начальника зміни Чопської митниці, котрий відмовився платити щомісяця по 50 тисяч доларів США”.

Як повідомляв УНІАН, до обрання до парламенту С.РАТУШНЯК був Ужгородським міським головою. У травні поточного року С.РАТУШНЯКА і ще двох депутатів було виключено із фракції "Регіони України", бо вони 12 травня підтримали постанову про вибори в Мукачевому, проти якої виступала фракція "Регіони України".

Цією постановою Верховна Рада України рекомендувала Президенту України Леоніду КУЧМІ і міністру внутрішніх справ Миколі БІЛОКОНЮ звільнити губернатора Закарпатської області Івана РІЗАКА і керівників правоохоронних органів цього регіону, у тому числі начальника обласного управління внутрішніх справ ВАРЦАБУ і його першого заступника РУСІНА.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG