Доступність посилання

ТОП новини

ШТАБ «БРАТСТВА» ЗВИНУВАЧУЄ ХАРКІВСЬКУ ТРК У ПЕРЕШКОДЖАННІ КОРЧИНСЬКОМУ ВИСТУПИТИ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ.


Виборчий штаб кандидата на пост Президента України, лідера партії «Братство» Дмитра КОРЧИНСЬКОГО звинувачує Харківську державну телерадіокомпанію у перешкоджанні Д.КОРЧИНСЬКОМУ виступити перед виборцями.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі політичної партії «Братство».

Згідно з повідомленням, 5-го вересня довірена особа кандидата на пост Президента Д.КОРЧИНСЬКОГО передала на Харківську державну телерадіокомпанію передвиборний виступ кандидата, який мав вийти в ефір 10.09.2004 року.

«Під час прослуховування виступу представник телерадіокомпанії Світлана АВЕР’ЯНОВА і член територіального виборчого округу №177 Станіслав СІРЦЕВ, незаконно взявши на себе функції цензорів, відмовилися приймати запис виступу, мотивуючи свій вчинок особистими політичними і телевізійними пристрастями», - зазначає прес-служба. На думку прес-служби, «вищезгадані чиновники вгледіли в промові Д.КОРЧИНСЬКОГО невідповідність деяких фраз «Закону про вибори Президента України».

У той же час прес-служба партії повідомляє, «після того, як запис був зданий у територіальну комісію і направлений у прокуратуру, від голови харківської територіальної комісії №177 надійшла відповідь, що ні комісія, ні прокуратура не знайшли в записі виступу кандидата нічого протизаконного».

Партія «Братство» вважає, що «чиновники С.СІРЦЕВ і С.АВЕР’ЯНОВА свідомо порушували закони України для того, щоб перешкоджати кандидату на пост Президента Д.КОРЧИНСЬКОМУ виступити перед виборцями». На думку прес-служби парії, «цей випадок вкотре підтверджує, що чиновники роблять усе можливе, щоб оточити лідера партії «Братство» інформаційною блокадою».

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG