Доступність посилання

ТОП новини

Російський міністр закордонних справ Сєрґєй Лавров відкинув критику Сполучених Штатів щодо російських адміністративних реформ, які планується здійснити після нападу в Беслані


За словами російського міністра, це внутрішня справа Росії.

За словами російського міністра, це внутрішня справа Росії.

Американський державний секретар Колін Павелл заявив учора, що заклик президента Володимира Путіна до посилення центрального уряду може послабити демократичні процеси в Росії.

Лавров зазначив, що його дивують закиди Коліна Павелла, додавши, що деякі заходи, запроваджені після 11 вересня 2001 року, також зустріли змішану реакцію громадськості:

«Це щонайменше дивно, що державний секретар США, говорячи про своє занепокоєння певним відходом, як він висловився, ніби від демократичних цінностей в Російській Федерації, намагався донести думку, що лунала вже не раз про те, що демократія може бути лише єдиною, за чиїмось зразком».

Європейський Союз слідом за США висловив стурбованість у зв''язку з планами президента Росії Володимира Путіна стосовно зміцнення центральної влади.

Комісар Єврокомісії з закордонних справ, Крис Паттен, заявив, що боротьба з тероризмом «не виправдовує» порушення прав людини.
XS
SM
MD
LG