Доступність посилання

ТОП новини

ЛИТВИН ПЛАНУЄ НАПРАВИТИ ЗВЕРНЕННЯ ДО МОЗ ТА МВС З ПРИВОДУ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА.


Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН планує направити звернення до Міністерства охорони здоров’я та правоохоронних органів з приводу інформації про отруєння лідера фракції «Наша Україна» Віктора ЮЩЕНКА.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам сьогодні по завершенні Погоджувальної ради.

Як передає кореспондент УНІАН, В.ЛИТВИН також нагадав, що сьогодні обговорювалось питання щодо створення тимчасової парламентської комісії з цього приводу. Він переконаний, що необхідно спокійно вивчити і розглянути це питання. «Будь-які заклики не додадуть здоров’я і тільки ладні зменшити здоров’я, оскільки йдеться про людину внутрішнє життя якої є надбанням публічності», - сказав він. В,ЛИТВИН також зазначив, що не може коментувати стан здоров’я В.ЮЩЕНКА, оскільки не володіє інформацією, і лише бачив його з екранів телевізорів. Я думаю, що жодна політична боротьба не варта здоров’я, жодна політична суперечка не варта навіть крихти здоров’я будь-якої людини, не кажучи вже про тих хто виборює право бути лідером української нації», - сказав спікер. Важко було йому коментувати й інформацію щодо навмисного отруєння.

Володимир Литвин наголосив, що треба спокійно розібратись з цією ситуацією, щоб не зашкодити ні В.ЮЩЕНКУ, ні іншим кандидатам, ні в цілому Україні.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG