Доступність посилання

ТОП новини

У КІРОВОГРАДІ В НАМЕТІ "ТАК! ЮЩЕНКО" НЕВІДОМІ РОЗДАВАЛИ МАТЕРІАЛИ ПРОТИ ЮЩЕНКА.


У Кіровограді під час святкування 250-річчя міста керівник обласного штабу кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА Валерій КАЛЬЧЕНКО і довірена особа В.ЮЩЕНКА – Едуард ЗЕЙНАЛОВ виявили і припинили діяльність агітаційного намету з символікою "Так! ЮЩЕНКО", в якому юнаки роздавали матеріали, що своїм змістом дискредитували народного депутата.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі обласного штабу В.ЮЩЕНКА, агітаційний намет псевдоагітатори розташували майже в центрі Кіровограда поблизу пересувного цирку, де зараз проходять гастролі.

За словами В.КАЛЬЧЕНКА, він представився молодикам в агітаційній формі, які роздавали газети і книги "Фактор Ю", і запитав, хто вони такі і що роблять. Хлопці замість відповіді почали швидко збирати і складати агітлітературу в таксі, яке стояло поруч. Неподалік від місця події знаходився лейтенант міліції, до якого і звернувся В.КАЛЬЧЕНКО з проханням затримати осіб, які займались антиагітацією з викраденої раніше палатки.

За словами В.КАЛЬЧЕНКА, прохання представник правоохоронних органів проігнорував. На аргумент, що молодики втечуть, спокійно відповів: "Надо будет, задержим! Убегут – найдем, милиция умеет искать", повідомив керівник обласного штабу.

За словами В.КАЛЬЧЕНКА, в той час хлопці, погрожуючи розправою довіреним особам, сіли в таксі. В.КАЛЬЧЕНКО і Е.ЗЕЙНАЛОВ заблокували машині проїзд.

"Коли молодики зрозуміли, що виїхати їм не вдасться, вони вискочили з автомобіля і втекли. У салоні таксі було виявлено купу літератури, що дискредитує народного депутата В.ЮЩЕНКО", - повідомили в Кіровоградському обласному штабі В.ЮЩЕНКА.

Міліція, яку викликали одразу після викриття провокаторів, на місце події прибула через 50 хв., зазначили у штабі. За даним фактом юридичною службою обласного штабу В.ЮЩЕНКО готується офіційне звернення до правоохоронних органів Кіровоградської області.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG