Доступність посилання

ТОП новини

В РАЗІ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФАКТУ ЗАМАХУ НА ЮЩЕНКА МІЖНАРОДНА СПІЛЬНОТА МОЖЕ ВІДРЕАГУВАТИ, НЕ ВИКЛЮЧАЄ ПОСОЛ ПОЛЬЩІ.


У разі підтвердження факту замаху на кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА, міжнародна спільнота може відреагувати відповідним чином. Про це заявив в інтерв''ю УНІАН Надзвичайний та Повноважний Посол Польщі в Україні Марек ЗЮЛКОВСЬКИЙ, коментуючи останні події навколо хвороби лідера "Нашої України".

"Це був би серйозний випадок, робити якомусь кандидату перешкоди. Не виключено, що в такій справі міжнародна спільнота, до якої належить і Польща, буде вимушена висловити свою реакцію", - зазначив з цього приводу посол.

Однак він наголосив, що поки рано про це говорити. "Поки не наша роль додумувати, треба мати офіційні дані, діагноз. Лише це ми можемо вважати серйозним свідченням у такій справі", - наголосив М.ЗЮЛКОВСЬКИЙ.

Відповідаючи на запитання, чи вірить він в те, що в цій ситуації міг мати місце замах на життя кандидата на пост глави держави, посол відзначив: "Це було би надто жахливим, якби таке могло статися, особливо під час виборчої кампанії, якщо б це був дійсно замах на одного з кандидатів на пост Президента".

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG